زمان‌بندي انتخاب واحد دوره تابستان 1400-1399

کد خبر: 20043 تاریخ انتشار: 1400/04/24
نمایش: 170
اخبار
شروع انتخاب واحد دوره تابستان 1400-1399 از روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۶ (مطابق جدول زمانبندي)
💠تقويم زمان‌بندي انتخاب واحد دوره تابستان:

🔹دانشجويان گرامي از روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۳ مي‌توانند با مراجعه به سامانه آموزشيار، حسب راهنماي انتخاب واحد اقدام به ثبت درخواست اوليه براي انتخاب واحد دوره تابستان و پرداخت شهريه نمايند تا پس از فعال شدن فرآيند انتخاب واحد از روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۶ (مطابق جدول زمانبندي) دروس انتخابي در دروه تابستان را اخذ نمايند.

🔹حسب روال جديد (فعال نمودن خدمات مبتني بر درخواست)، دانشجويان لازم است قبل از فرآيند انتخاب دروس دوره تابستان، اقدام به ثبت درخواست اوليه براي کنترل مجاز بودن به انتخاب واحد و پرداخت شهريه نمايند تا در روز انتخاب واحد صرفا اقدام به ثبت دروس خود نمايند. (اين امر در جهت تسهيل در فرآيند پرداخت شهريه و انتخاب دروس براي دانشجويان در نظر گرفته شده است).

🔹در روز انتخاب واحد بعد از ثبت درخواست دانشجويان و پرداخت شهريه، دسترسي براي انتخاب دروس براي دانشجويان فراهم مي‌شود.

🪴آشنايي کامل با ترم تابســتان:

ثبت نام دوره تابستان
      ┘ از ۰۴/۲۶ تا ۰۴/۳۱

شروع و پايان کلاس‌ها
      ┘ از ۰۵/۰۲ تا ۰۶/۰۴

بازه امتحانات
      ┘ از ۰۶/۰۶ تا ۰۶/۱۱

شهريه ترم تابستان
      ┘ ۶ واحد و کمتر: ½ ‌(نصف) شهريه ثابت
      ┘ ۷ واحد و بيشتر: ⅔ (دو سوم) شهريه ثابت
      ┘ + شهريه متغير دروس اخذ شده

✅ زمان‌بندي انتخاب واحد دوره تابستان

کلاس‌ها ۱۶ جلسه (سه يا چهار جلسه در هفته) است و مجازي برگزار مي‌شود. ترم تابستان حذف و اضافه ندارد و ثبت نام آن اختياري است.

معمولا به دليل فشرده بودن زمان ترم تابستان، فقط دروس عمومي ارائه مي‌شود. اما در برخي موارد و با هماهنگي مدير گروه، امکان ارائه بعضي واحدهاي تخصصي هم وجود دارد.

حداکثر تعداد واحد درسي قابل اخذ براي مقاطع کارداني پيوسته و ناپيوسته و کارشناسي پيوسته و ناپيوسته، ۸ واحد است.

براي دانشجوياني که با حداکثر ۱۰ واحد فارغ التحصيل مي‌شوند، اخذ ۱۰ واحد بلامانع است. براي مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري درسي ارائه نمي‌شود.

اخذ دروس وصاياي امام و انس با قرآن علاوه بر حداکثر تعداد واحد انتخابي بلامانع است. اخذ اين دو درس، علاوه بر ۱۰ واحد امکان پذير نيست.

نمرات و معدل دروس ترم تابستان در معدل کل محاسبه مي‌شود و تاثير دارد. ترم تابستان در تعداد سنوات محاسبه نمي‌شود.

براي مهماني در ترم تابستان، نيازي به ثبت نام در سامانه منادا نيست و صرفا با گرفتن معرفي نامه از دانشگاه محل تحصيل، امکان پذير مي‌باشد.

دانشجويان ساير دانشگاه‌ها (اعم از دولتي و غير دولتي) با ارائه معرفي نامه از دانشگاه محل تحصيل مي‌توانند در هر يک از واحدهاي دانشگاه آزاد که مجري دوره تابستان مي‌باشند، انتخاب واحد نمايند.

افزودن دیدگاه