کسب رتبه نخست خاورميانه در مقالات پراستناد

کد خبر: 10042 تاریخ انتشار: 1399/11/10
نمایش: 297
اخبار
دانشگاه آزاد اسلامي رتبه نخست خاورميانه در مقالات پراستناد و بالاترين درصد مقالات پراستناد در بين دانشگاه هاي بزرگ کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر علي جهان مديرکل امور کتابخانه ها، مجلات، انتشارات علمي و علم سنجي دانشگاه آزاد اسلامي، گفت: طبق آخرين بروزرساني اينسايت(Incites) در آذرماه 1399، دانشگاه آزاد اسلامي رتبه نخست خاورميانه را توليد مقالات پراستناد که همان مقالات يک درصد برتر دنيا در حوزه هاي علمي متفاوت مي باشد را کسب کرد.

دکتر جهان خاطرنشان کرد: اينسايت يکي از فرآورده هاي اصلي شرکت کلاريويت آنالتيکس (ISI است که دانشگاه ها و موسسات آموزشي و پژوهشي را براساس شاخص هاي کيفي مبتني بر استناد رتبه بندي مي کند و مرجع اصلي بسياري از رتبه بندي هاي بين المللي دانشگاه هاست. اينسايت به صورت تخصصي به حوزه علم سنجي و شاخص هاي آن مي پردازد. در اين پايگاه مي توان خروجي هاي پژوهشي پژوهشگران، دانشگاه ها و کشورها را رصد کرد و رتبه و سطح پژوهش هاي انجام شده در سطح ايران و جهان را بررسي و مقايسه کرد.

افزودن دیدگاه