نتايج پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي در مقطع کارداني پيوسته

اعلام نتايج پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي در مقطع کارداني پيوسته بهمن ماه دانشگاه آزاد

کد خبر: 10040 تاریخ انتشار: 1399/11/10
نمایش: 361
اخبار
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، نتايج دوره مقطع کارداني پيوسته بهمن ماه پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي بر روي سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.
نتايج پذيرش براساس سوابق تحصيلي درمقطع کارداني پيوسته بهمن ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، نتايج دوره مقطع کارداني پيوسته بهمن ماه پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي بر روي سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.

پذيرفته شدگان اين دوره مي توانند از ساعت 14 روز دوشنبه 13 بهمن ماه لغايت شنبه 18 بهمن ماه با مراجعه به سامانه آموزشيار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زماني اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازي اقدام کنند.

پذيرفته شدگان کليه محل هاي دانشگاهي جهت اطلاع از زمان و چگونگي تحويل مدارک به آدرس سايت واحد دانشگاهي محل پذيرش خود مراجعه کنند.

همچنين پذيرفته شدگان جهت اطلاع از شرايط و ضوابط ثبت نام مي توانند راهنماي مقطع مورد نظر را از سامانه sanjesh.iau.ir دريافت و مطالعه کنند.

افزودن دیدگاه